De Katten

Boefje

Boefje is een kat die uit het asiel komt. Hij is een stoere, rustige kater. Als hij kopjes geeft zijn het meer kopstoten. Na eerst wat te hebben moeten wennen kan hij nu af en toe heerlijk weer als een kitten achter de drie jongedames (Romy, Lilly en Mango) aan rennen. Boefje is wel wat gereserveerd en wil absoluut niet opgetild worden. Hij vind het heerlijk om voor het raam te zitten.

Lilly

Lilly is een heel speels en nieuwsgierige kat. Alles onderzoeken, uitproberen, klauteren, klimmen en spelen tot ze er bij neervalt. Ze wordt graag geaaid, komt naar je toe voor aandacht en als je lekker relaxt bent klimt ze bij je op schoot of in je nek, e houdt van gezelligheid. Ze is de helft van een tweeling: een nestje van twee samen met haar zus Romy.

Saartje

Saartje en Tommy zijn broer en zus. Saartje is aanhalig maar ligt ook graag in haar eigen kattenholletje.

Tommy

Tommy is de broer van Saartje. Hij houdt graag vanaf een van de hoogste plekken het hele kattencafé in de gaten. 

Tijgertje

Hallo, ik ben Tijger! Terwijl jullie genieten van je potje thee met een sappige Brownie, trakteer ik op fluffige zachte spinnende kopjes. Vandaag bombarderen we tot Tijger dag!

Yara

Yara is het zusje van Tijgertje. Ze is erg nieuwsgierig, ligt graag samen met haar broer in een mandje, is zacht, lief en fluffy…

Romy

Romy

Romy is na een operatie overleden aan een infectie. Ze was een echte doerak. Rennen, vliegen klauteren, klimmen en spelen tot ze er bij neerviel. Maar ze kon ook lekker op schoot kruipen, of naast je op de bank gaan liggen, ze hield erg van gezelligheid. Ze is was helft van een tweeling: een nestje van twee samen met haar zus Lilly.

Mango

Mango is een jonge poes die uit een erg drukke en lawaaiige omgeving kwam. Daardoor kon zij wel eens schrikachtig reageren. Ze vond de omgeving met alle katten en klanten uiteindelijk toch te onrustig en woont nu bij Daniëlle en René.