De Katten

Boefje

Boefje is een kat die uit het asiel komt. Hij is een stoe­re, rus­ti­ge kater. Als hij kop­jes geeft zijn het meer kop­sto­ten. Na eerst wat te heb­ben moe­ten wen­nen kan hij nu af en toe heer­lijk weer als een kit­ten ach­ter de drie jon­ge­da­mes (Romy, Lilly en Mango) aan ren­nen. Boefje is wel wat gere­ser­veerd en wil abso­luut niet opge­tild wor­den. Hij vind het heer­lijk om voor het raam te zit­ten.

Lilly

Lilly is een heel speels en nieuws­gie­ri­ge kat. Alles onder­zoe­ken, uit­pro­be­ren, klau­te­ren, klim­men en spe­len tot ze er bij neer­valt. Ze wordt graag geaaid, komt naar je toe voor aan­dacht en als je lek­ker relaxt bent klimt ze bij je op schoot of in je nek, e houdt van gezel­lig­heid. Ze is de helft van een twee­ling: een nest­je van twee samen met haar zus Romy.

Saartje

Saartje en Tommy zijn broer en zus. Saartje is aan­ha­lig maar ligt ook graag in haar eigen kat­ten­hol­le­tje.

Tommy

Tommy is de broer van Saartje. Hij houdt graag van­af een van de hoog­ste plek­ken het hele kat­ten­ca­fé in de gaten. 

Tijgertje

Hallo, ik ben Tijger! Terwijl jul­lie genie­ten van je pot­je thee met een sap­pi­ge Brownie, trak­teer ik op fluf­fi­ge zach­te spin­nen­de kop­jes. Vandaag bom­bar­de­ren we tot Tijger dag!

Yara

Yara is het zus­je van Tijgertje. Ze is erg nieuws­gie­rig, ligt graag samen met haar broer in een mand­je, is zacht, lief en fluf­fy…

Romy

Romy

Romy is na een ope­ra­tie over­le­den aan een infec­tie. Ze was een ech­te doe­rak. Rennen, vlie­gen klau­te­ren, klim­men en spe­len tot ze er bij neer­viel. Maar ze kon ook lek­ker op schoot krui­pen, of naast je op de bank gaan lig­gen, ze hield erg van gezel­lig­heid. Ze is was helft van een twee­ling: een nest­je van twee samen met haar zus Lilly.

Mango

Mango is een jon­ge poes die uit een erg druk­ke en lawaai­i­ge omge­ving kwam. Daardoor kon zij wel eens schrik­ach­tig rea­ge­ren. Ze vond de omge­ving met alle kat­ten en klan­ten uit­ein­de­lijk toch te onrus­tig en woont nu bij Daniëlle en René.