De Katten

Boefje

Boefje is een kat die uit het asiel komt. Hij is een stoere, rustige kater. Als hij kopjes geeft zijn het meer kopstoten. Na eerst wat te hebben moeten wennen kan hij nu af en toe heerlijk weer als een kitten achter de drie jongedames (Romy, Lilly en Mango) aan rennen. Boefje is wel wat gereserveerd en wil absoluut niet opgetild worden. Hij vind het heerlijk om voor het raam te zitten.

Lilly

Lilly is een heel speels en nieuwsgierige kat. Alles onderzoeken, uitproberen, klauteren, klimmen en spelen tot ze er bij neervalt. Ze wordt graag geaaid, komt naar je toe voor aandacht en als je lekker relaxt bent klimt ze bij je op schoot of in je nek, e houdt van gezelligheid. Ze is de helft van een tweeling: een nestje van twee samen met haar zus Romy.

Saartje

Saartje en Tommy zijn broer en zus. Saartje is aanhalig maar ligt ook graag in haar eigen kattenholletje.

Tommy

Tommy is de broer van Saartje. Hij houdt graag vanaf een van de hoogste plekken het hele kattencafé in de gaten.

Tijgertje

Het is sommigen van jullie misschien al opgevallen: Tijger is al een tijdje niet meer in het café te vinden. Hij heeft blaasproblemen waarbij de dierenarts vermoed dat dit te maken kan hebben met stress. We hebben hem een tijdje apart geplaatst en merkte dat hij dan veel beter op zijn gemak is. De blaasproblemen zijn helaas nog niet voorbij, maar we hebben besloten om te doen wat het beste is voor Tijger: een ander plekje. Hij is nu geadopteerd door een bekende van ons, dus we weten zeker dat hij een nu mooi thuis heeft.

Yara

Yara is het zusje van Tijgertje. Ze is erg nieuwsgierig, ligt graag samen met haar broer in een mandje, is zacht, lief en fluffy…

Romy

Romy

Romy is na een operatie overleden aan een infectie. Ze was een echte doerak. Rennen, vliegen klauteren, klimmen en spelen tot ze er bij neerviel. Maar ze kon ook lekker op schoot kruipen, of naast je op de bank gaan liggen, ze hield erg van gezelligheid. Ze is was helft van een tweeling: een nestje van twee samen met haar zus Lilly.

Mango

Mango is een jonge poes die uit een erg drukke en lawaaiige omgeving kwam. Daardoor kon zij wel eens schrikachtig reageren. Ze vond de omgeving met alle katten en klanten uiteindelijk toch te onrustig en woont nu bij Daniëlle en René.

Harly

Harly is de kat van Poespas die de meeste aandacht vraagt aan de bezoekers. De vorige eigenaren konden hem daardoor niet de aandacht geven die hij nodig had. Hij mag graag op de tafel liggen ook als gasten aan het eten en/of drinken zijn. Geaaid worden vindt hij erg fijn. Dit vraag hij op zijn manier aan de bezoekers.

Boris

Boris is de jongste telg van Poespas. Hij is hier als kitten gekomen. Boris mag graag op avontuur gaan en is brutaal. Ook zit er wat siamees bloed in. Boris trekt vaak op met Boefje als ze dan bij elkaar zijn is het net vader en zoon.