Dagprogramma

De mensen van Poespas staan bekend om hun lekkere gerechten en kleurrijke bediening. Onder begeleiding van onze zorgprofessionals (waaronder onze koks) leren de deelnemers hoe het is om te werken in een kattencafé. Zo leren zij de beroepsvaardigheden binnen het vak in een professionele werksfeer en onder professionele begeleiding.

IK BEN OP MIJN PLEK

#RONDOMZORG #POESPAS

Zorg & horeca

De katten verzorgen, koken en bakken, lunches bereiden in de keuken, klanten helpen in de horeca als barista, schoonmaak en licht administratief werk: er is voor veel mensen iets mogelijk.

#ARBEIDSTRAINING

Kattencafé Poespas biedt plaats aan jongeren van praktijkonderwijs, cluster 4 onderwijs en het MBO. Er wordt gewerkt aan het vergroten of aanleren van arbeidsvaardigheden onder verantwoordelijkheid van onze zorgprofessionals. Arbeidstraining kan op zichzelf staan, maar ook ingezet worden als begeleide stageplaats gekoppeld aan een beroepsopleiding.

#PARTICIPATIE

Voor mensen met een beperking is het vaak moeilijk om passende stageplaatsen te vinden. Kattencafé Poespas biedt een plek waar kortere en ook langere stages mogelijk zijn, eventueel gekoppeld aan een opleiding. Kattencafé Poespas is een erkend stagebedrijf.

Ben jij op je plek?

Zou je ook wel aan de slag willen bij Kattencafé Poespas of ben je geïnteresseerd in de zorg die Rondomzorg te bieden heeft, voor jezelf of voor iemand die dichtbij je staat?