Huisregels

Gedraag je rustig

Katten zijn stressgevoelig. Als het druk en onrustig is zul je dat merken aan hun gedrag. Ze zullen zich dan ook minder of niet laten zien. Op de lange termijn kunnen ze er ziek of chronisch onrustig van worden. Trouwens, ook mensen doen het beter in een stressvrije omgeving  😉

Pak de katten niet op

Niet alle katten vinden het fijn om opgepakt te worden. Ze willen graag zelf bepalen of ze zich laten aanhalen, op schoot komen zitten of niet. Als ze (te) vaak tegen hun zin worden opgepakt kunnen ze ook erg schuw worden en niet meer in de buurt van mensen willen komen. Mochten ze meer in je eten geïnteresseerd zijn, dan is het goed om ze van tafel te zetten.

Geef de katten geen eten

Een kat die uit je hand eet is superleuk. Katten kunnen bepaalde voeding echter slecht verdragen en van bijvoorbeeld chocola kunnen ze heel erg ziek worden. Soms geven we mensen een schaaltje met kattensnoepjes… katten vinden ze erg lekker en wij willen de mensen ook graag tegemoet komen in hun behoefte om dieren uit de hand te laten eten.

Gratis Wifi

In Kattencafé PoesPas kun je gebruik maken van gratis Wifi. Het gastennetwerk heet PoespasGast en het wachtwoord kun je bij ons personeel krijgen.

Zelf verantwoordelijk

Kattencafé PoesPas aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die ontstaat door het bezoek. Je bent zelf verantwoordelijk voor verlies, schade, letsel en ieder ander nadeel dat ontstaat door het bezoek. Door te reserveren of te bezoeken aanvaard je deze eigen verantwoordelijkheid.

ADRES

Noordvliet 11
8921GD Leeuwarden

OPENINGSTIJDEN

dinsdag t/m zaterdag
10:00 uur – 18:00 uur