Ontmoet de katten

#BOEFJE

Boefje was de eerste bewoner van Poespas. Hij is een stoere, rustige kater en de oudste van het stel. Als hij kopjes geeft, zijn het net kopstoten. Boefje is wel wat gereserveerd en wil absoluut niet opgetild worden. Boefje heeft zich trouwens als een echte vader ontfermt over Boris. Als kitten kroop Boris graag bij Boefje en dat is nog altijd zo.

#LILY

Lily is een speelse en nieuwsgierige kat. Ze onderzoekt alles! Ze klautert, klimt en speelt tot ze er bij neervalt. Lily wordt graag geaaid, komt naar je toe voor aandacht en als je lekker relaxt bent, klimt ze bij je op schoot of in je nek. Lily kwam als kitten naar Poespas met haar zusje Romy die helaas is overleden.

#SAARTJE

Saartje is de grote baas en dat laat ze weten! Ze slaat haar nagels graag in kartonnen dozen of de boomstammen. Geef Saartje en krant en ze maakt er confetti van. Saartje is de koningin van Poespas. Ze heeft geen verzorgers, maar onderdanen en laat zich graag vertroetelen met snoepjes en aaitjes.

"Het is hier gezellig, rustig en chill. Het moet voor mij ook niet te druk worden, dan kan ik het niet meer aan.”

#DAGPROGRAMMA

#Dierenverzorging

Djordy verzorgt onder andere de katten. “Ik ben opgegroeid met zes katten, dus ik weet niet beter. Deze beestjes zijn geweldig. Het zijn echte knuffelaars.” Djordy zocht dagprogramma waar hij op zijn plek zou zijn, bij Poespas kan hij echte horecawerkzaamheden doen. “Dieren en horeca, dat past wel bij mij.”

Elke avond wordt het vertrek van de katten door onze cliënten schoongemaakt. Ook gaan onze katten jaarlijks naar de dierenarts voor een intenting om ervoor te zorgen dat ze gezond zijn en blijven.

#HARLEY

Harley vindt aandacht heerlijk! De vorige eigenaren konden hem niet de aandacht geven die hij nodig had, daarom is hij bij ons helemaal op z’n plek. Hij mag graag op de tafel liggen (en ja, óók als gasten aan het eten zijn!). Geaaid worden vindt hij erg fijn, maar pas op voor zijn buik.

#YARA

Yara is onze fluffy schootkat. Zij is de prachtige prinses van Poespas die zich graag laat bewonderen in de vensterbank voor het raam. Yara is erg nieuwsgierig en als ze kans ziet, ontsnapt ze naar de Noordvlietzaal of het Tromptheater.

#BORIS

Boris is de jongste telg van Poespas. Hij is hier als kitten gekomen. Boris mag graag op avontuur gaan en is brutaal. Ook zit er wat siamees bloed in. Boris trekt vaak op met Boefje. Het duo is samen net vader en zoon.

#Huisvandepoezen

Poespas is het huis van onze lieve katten. Overal zijn lekkere ligplekjes. Ook hangt de muur vol met een katten klimmuur, waar ze al hun energie kwijt kunnen. Als de katten wat alleentijd willen, kunnen ze zich terugtrekken in het privé vertrek.

ADRES

Noordvliet 11
8921GD Leeuwarden

OPENINGSTIJDEN

dinsdag t/m zaterdag
10:00 uur – 17:00 uur