Menu

Bij Poespas geloven we in quality time. Kom tot rust en land in ons gezellige huiskamercafé. Samen met de deelnemers maken wij alles zelf in onze eigen keuken. Van soep tot taart, van brood tot sausjes. Alle ingrediënten zijn biologisch, zo natuurlijk mogelijk en streekgebonden. Wij koken puur en zonder kunstmatige toevoegingen. Geniet van onze lunchgerechten en taartjes en maak echt contact. Het is tijd voor knusheid, katten en potjes thee voor twee. 

#Heerlijkebroodjes

Deelnemer Djordy beveelt het broodje Langzaam gegaarde kip aan. “Een heerlijk broodje, gemaakt van het brood dat we iedere dag zelf bakken, met meel dat we halen bij de molen in Burdaard en vlees dat we halen bij natuurslager Bijlsma.

Broodje Langzaam gegaarde kip | €9,95
Langzaam gegaarde kip met huisgemaakte guacamole, cherrytomaat, gesnipperde rode ui en rucola

#Plates

“Grote trek? Ik maak graag de Runder pasty voor jou!” Deelnemer Arnoud maakt de mayonaise vers, zodat jij lekker kunt genieten van de Runder pasty. Het vlees in de pasty halen we bij natuurslager Bijlsma.

– Runder pasty | €12,50
Pastei gevuld met Iers stoofvlees, wortel, ui en peterselie. Wordt geserveerd met homemade patat en huisgemaakte mayonaise. 

CADEAUBONNEN

Geschenken hoeven niet ingewikkeld te zijn; geef je vriend of geliefde jouw tijd, een gezonde dosis kattenknuffels en lekker eten met de Poespas cadeaubon.

#Salades

Zin in iets fris dat goed vult? Deelnemer Bas vindt in dat geval dat je écht de salade carpaccio moet proberen!

– Salade Carpaccio | €9,95
Rijkgevulde salade met oude kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, rucola en pestomayonaise. De salade wordt geserveerd met huisgemaakt brood.

ADRES

Noordvliet 11
8921GD Leeuwarden

OPENINGSTIJDEN

dinsdag t/m zaterdag
10:00 uur – 18:00 uur