Menu

Bij Poespas geloven we in quality time. Kom tot rust en land in ons gezellige huiskamercafé. Samen met de deelnemers maken wij alles zelf in onze eigen keuken. Van soep tot taart, van brood tot sausjes. Alle ingrediënten zijn biologisch, zo natuurlijk mogelijk en streekgebonden. Wij koken puur en zonder kunstmatige toevoegingen. Geniet van onze lunchgerechten en taartjes en maak echt contact. Het is tijd voor knusheid, katten en potjes thee voor twee. 

#Heerlijkebroodjes

Deelnemer Djordy beveelt het broodje Pulled chicken aan. “Een heerlijk broodje, gemaakt van het brood dat we iedere dag zelf bakken, met meel dat we halen bij de molen in Burdaard en kip die we halen bij natuurslager Bijlsma.

Pulled chicken | €9,95
koolsla, rode ui en bbq saus

#Plates

“Grote trek? Ik maak graag de loaded fries voor jou!” Deelnemer Arnoud maakt de mayonaise vers, zodat jij lekker kunt genieten van de loaded fries.

– Loaded fries kip/vega | €12,50
Kaas, paprika, rode ui, rode peper, lente ui en homemade patat

CADEAUBONNEN

Geschenken hoeven niet ingewikkeld te zijn; geef je vriend of geliefde jouw tijd, een gezonde dosis kattenknuffels en lekker eten met de Poespas cadeaubon.

#Salades

Zin in iets fris dat goed vult? Deelnemer Bas vindt in dat geval dat je écht de salade carpaccio moet proberen!

– Salade Carpaccio | €9,95
Rijkgevulde salade met oude kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, rucola en pestomayonaise. De salade wordt geserveerd met huisgemaakt brood.

ADRES

Noordvliet 11
8921GD Leeuwarden

OPENINGSTIJDEN

dinsdag t/m zaterdag
10:00 uur – 17:00 uur