Bij Kattencafé Poespas kun je van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur tussen de katten neerstrijken voor luxe tosti’s, verse soep en een overheerlijke plate. Natuurlijk samengesteld met biologische, eerlijke producten uit de omgeving; die we halen bij bedrijven die wij zorgvuldig hebben gekozen. Houd onze Facebook pagina in de gaten om de komende tijd kennis te maken met onze partners, zoals Buurvrouw Durkje, Slager Bijlsma en Bierbrouwerij Noarder Dragten!

 

High Tea/Cream Tea?

De Cream Tea vervangt de High Tea’s waar we de afgelopen maanden veel mensen van hebben mogen laten genieten. We gaan vanaf heden langzaam werken naar een Britse keuken en dan kunnen we de term High Tea niet meer blijven gebruiken. High Tea is in Groot Brittannië namelijk het diner en staat alleen in Nederland en Duitsland bekend als een theefeest op de middag. De verse scones (typische Engelse zoete broodjes) met originele clotted cream en huisgemaakte jam blijven wel verkrijgbaar als “Cream Tea”. Wil je toch een high tea uitgebreid theefeest? Neem dan contact met ons op. We staan altijd open voor speciale wensen.

Dat duurde best even…

Toen we eind vorig jaar startten met PoesPas konden we nog helemaal niets in onze keuken; daar werd namelijk nog volop verbouwd. Dat deden we zo veel mogelijk met onze eigen medewerkers en deelnemers waardoor we veel leerzame, uitdagende ervaringsplaatsen creëerden. Omdat we natuurlijk geen bouwbedrijf zijn betekent dat wel dat dingen niet meteen perfect zijn en iets langer duren. Ook de voedselveiligheid goed neerzetten kostte de nodige tijd en inspanning. Nu alle puntjes op de “i” zijn gezet kunnen we eindelijk van start met lunch. En ook daarin zijn we natuurlijk nog volop aan het ontwikkelen: mocht je dus verbeterpunten hebben, geef het dan vooral bij ons aan!