cats-with-staffBeste fans, we hopen medio oktober te gaan proefdraaien met ons kattencafe. In ieder geval hebben we dan het café, het verblijf, de koffie balie en winkel klaar.
Poespas is een initiatief van zorginstelling Rondomzorg en primair gaan wij proberen het kattencafe vorm te geven samen met onze cliënten.
Alle taken van administratie tot bediening, van keuken tot kattebak pakken we op samen met mensen die bij ons een dagprogramma volgen.
Op deze manier creëren wij prachtige kansen voor mensen die om individuele reden een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
Het vergroten van je competenties in een veilige leer-werk omgeving en tegelijk op een gezellige plek zijn. Leren omgaan met je beperking en nieuwe uitdagingen aangaan. Een goede reden hebben om je bed uit te komen en weer structuur te creëren in je leven.

Naast poespas heeft Rondomzorg ook het Tromptheater en Motozorg op deze manier georganiseerd. Bij Motozorg bieden wij een gestructureerde arbeidstraining en wij zoeken steeds naar dagprogramma’s waar je echt mee mag doen, waar je gelijk bent aan elkaar, waar jij gewoon jij mag zijn inclusief je beperking. Kijk voor meer informatie eens op onze website.