Reserveren (dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00)

Dit is de reserveringspagina van Kattencafé PoesPas. Reserveren kost niets en levert u de zekerheid op dat er plek voor u is! Voordat u een reservering plaatst is het goed om even het volgende goed door te lezen. Katten slapen veel, gemiddeld wel zo’n 16 uur per dag. Het kan dus zijn dat de katten tijdens jouw bezoek liggen te slapen. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze niet allemaal liggen te slapen, maar houd er in ieder geval rekening mee. Verder zijn er een aantal huisregels en is het vooral goed om relaxed te zijn. De katten zullen bij onrustig gedrag sneller geneigd zijn om hun eigen gang te gaan. Onze ervaring heeft ons geleerd dat wat meer afwachtend gedrag er voor zorgt dat de katten eerder toenadering zoeken.

plattegrond
U kunt nu reserveren voor dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00. Er zijn dagelijks 4 timeslots beschikbaar:

  • 10:00 – 12:00
  • 12:00 – 14:00
  • 14:00 – 16:00
  • 16:00 – 18:00

Hierboven ziet u een plattegrond van alle tafels en plaatsen die te reserveren zijn. Geef hieronder de tijd en datum op wanneer u graag wilt reserveren en er wordt gekeken welke tafels er nog vrij zijn. Het kan zijn dat niet alle zitplaatsen bij een tafel gereserveerd zijn, dan kunt u aanschuiven bij deze tafel. Geef de gewenste tijd, datum en aantal zitplaatsen op en de tafels die nog beschikbaar zijn worden automatisch weergegeven wanneer u op de filter knop klikt.

Zoek beschikbare plaatsen

Hieronder kunt u zoeken op datum en tijd naar een beschikbaar timeslot. Klik daarna op de gewenste tafel / zitplaats en reserveer.

Toont alle 3 resultaten